sWell

Nederlandske tenåringer blant de lykkeligste i verden

Nederlandske tenåringer blant de lykkeligste i verden

On juni 18, 2018, Posted by , In Generelle nyheter, With No Comments

Som Norge har Nederland vært blant de best rangerte landene i OECD’s Better life index i flere år. Samtidig viser studien Health Behaviour in School-aged Children (HBSC) for 2018 igjen at Nederlandske ungdommer er blant de lykkeligste blant de 48 landene inkludert. Dette har fanget det Engelske nyhetsbyrået the Guardian sin oppmerksomhet, som har skrevet en artikkel på akkurat hva det er som gjør Nederlandske tenåringer så lykkelige, hvor spesielt skolene synes å spille en stor rolle. Artikkelen til the Guardian kan leses her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *